Nem, a sószobában nincs fertőzésveszély, a magas só koncentráció antimikrobális hatást gyakorol, tehát a légtérbe kerülő baktériumok és vírusok a só hatására elpusztulnak! A só az ajtó nyitásakor az előtérbe is kikerül de itt fertőtlenítéssel is igyekszünk megőrizni a vírus- és baktériummentes környezetet. A játékok is „sósak”, de időszakonként ezeket is fertőtlenítjük.

A kúra egy 10 vagy egy 20 alkalmas bérlet vásárlásával kezdhető el. Fizethet alkalmanként is, de terápiás hatás csak teljes kúra elvégzése esetén biztosított! Kérem, nézze meg az „Árak” és az „Aktuális akciók” rovatokat! SZÉP-kártyával is fizethet nálunk és magán egészségpénztári számlát is tudunk adni.

Természetesen! Meglévő magán egészségpénztári tagság esetén a velünk szerződött egészségpénztári szolgáltató a kezelés díját (az általunk kiállított számla ellenében) teljes mértékben visszatéríti! Közvetlenül egészségpénztári kártyával is fizethet nálunk.

A hosszú távú hatás érdekében indokolt a heti legalább háromszori látogatás. Hosszú távú hatás csak 10 vagy 20 alkalmas kúra után várható! Személyes tanácsot adunk a kezelések számát illetően.

Szükséges a kezelésekre minimum heti három alkalommal eljárni. De lehetőség van a napi kétszeri kezelésre is, amennyiben a két kezelés között minimum 4 óra eltelik!

A kúra időtartama a Relax szobában 1 óra, a Babóca szobában 45 perc.

Minden légúti tünettel járó betegségre. Többek között: krónikus bronchitis, obstruktív bronchitis, sinusitis, asztma, légszomj, mellkasi szúró fájdalom, köhögés (előforduló éjszakai köhögés, terhelésre jelentkező köhögés), krupp, orrfolyás, nyáklerakódás, megfázás, légúti allergiák (por allergia is), légúti nyálkahártya gyulladás, nyálka ödéma, rhinitis, tonsilitis (mandulagyulladás), arcüreggyulladás, hörgőszűkület, hörgőgyulladás, pneumónia (tüdőelégtelenség), COPD, pharyngitis, bronchiectatikus megbetegedések, tüdő infekciók, dohányzással összefüggő megbetegedések, influenza, rhinosinosopathia

A só Ausztriából származik, tisztított, adalékmentes, gyógyászati célra előállított, gyógyszerkönyvi minőségű bányasó.

Kérem, nézze meg az “Elérhetőségeink” vagy az “Időpontfoglalás” menüt!

A kezelésekre normál utcai ruhában lehet jönni. Felnőtteknek papucsot, lábzsákot adunk, gyermekeknek váltócipő javasolt. A hőmérséklet 20-22 Celsius fok, alacsony relatív páratartalom mellett.

Javaslatunk parlagfű allergiásoknak: Július vége felé (parlagfű szezon előtti időszakban) kezdjen el egy 20 alkalmas nagykúrát – azaz legalább heti 3x jöjjön el hozzánk, 20 alkalommal, majd utána a szezon végéig hetente 1-2 látogatás javasolt. Az enyhe tünetek akár meg is szűnhetnek, erősebb allergia esetén is jelentős javulás várható, több éves rendszeres sózobázás esetén akár az allergiagyógyszerek is elhagyhatók. Kulcs a megfelelő számú ismétlés, ami egyénileg beállítható mindenkinek. Ez egyéb pollenallergiák esetére is alkalmazható javallat.

Shopping Cart